27/06/2018

Osäkerhet Enemin som den sista åtta tar form

Med Uruguay och Ghana som går vidare till kvartfinalen, blir fokuset för Fantasy Managers nu uppgiften att förutsäga att de sidor som är inställda att gå med i de senaste åtta.

Efter att ha spelat pengemarknaden i McFIFA handlar det nu om att maximera de tillgängliga gratisöverföringarna för att se till att våra matchningar kan ge oss ett anständigt antal tillgängliga spelare utan att behöva stryka på extra rörelser på överföringsmarknaden ... VM tröjor 2018

Framväxten av Luis Suarez som en Golden Boot-tävlare med sin klämma mot Sydkorea kan väl fresta tidiga tinkeringar, medan de som är i besittning av den olyckliga Landon Donovan säkert har sig en klar som för att ersättas i form av pris i form av Uruguaya . Donovan producerade varorna igen med en spot-kick utjämnare men hans tredje mål i turneringen var inte tillräckligt och det var kvar till Ghanaas Asamoah Gyan att skjuta vinnaren och främja sig som en kvartalsfinansiell budgetalternativ framåt.

De som redan hade investerat i Ghana talanger kan räkna sig olyckligt. Medan Fantasy-ägare till Andre Ayew och Kevin-Prince Boateng fick pengarnas värde i denna omgång verkar det osannolikt att de kan njuta av fortsatt vinst. Ayew är uteslutet i kvartfinalen tillsammans med John Mensah efter att ha tagit en andra bokning mot USA, medan Boateng ersattes på 76 minuter med vad som tycktes vara en hamstringskada. Vi väntar på nyheter om hans situation fram till kvartfinalen på fredag.

Uruguayanska investeringar verkar mer benägna att betala. Försvaret kan ha erkänt sitt första mål i turneringen mot koreanerna, men Fantasy-ägare till målvakten Fernando Muslera och likeså Maximiliano Pareira framför honom kommer säkert att sitta fast med möjlighet till förnyad avkastning mot afrikanerna under de senaste åtta. Om något, med fördelningen av spelare per lag som höjdes till sex för kvartfinalen i McFIFA-spelet, skulle jag förvänta mig att se ytterligare investeringar som kommer Uruguays väg med Jorge Fucile i försvar och Edinson Cavani framåt som ger budgetvägar till sista åtta startar.

Med osäkerhet är vår största fiende just nu vårt bästa alternativ att säkert reservera vår dom tills de sista åtta tar form ytterligare. Argentina går in i sitt spel med Mexiko idag som röda heta favoriter för att försegla en kvart-final plats men England vs Tyskland mötet ligger väldigt mycket i balans.

Dagens resultat kommer säkert att ge upphov till överflyttningsaktivitet, eftersom squads spolas av överflödig talang. Tyskland VM tröja 2018 Om England råder, kommer det att finnas tusentals på marknaden med några stora pengar att spendera i försvar - Tysklands Philipp Lahm är den mest ägda försvararen i McFIFA-spelet med över en tredjedel av cheferna som välkomnar Bayerns fullback till sina squads. Lagkamrat Mesut Ozil och Mexikos Rafael Marquez och Giovani Dos Santos har också varit populära mål i denna omgång och skulle Argentina och England råda, vi skulle se pengar från deras försäljningsflod tillbaka till marknaden.

Jag förstår självklart långt före mig själv. Det finns en ojämn 90 minuter och kanske extra tid och straff för att gå på kvällen innan något av detta verkligen spelar roll. Tusentals av oss kommer att gå in i dagens matcher med Lionel Messi som sportar våra Fantasy-armband, men medan de flesta av oss kommer att förvänta oss att troen återbetalas mot mexikanerna, kan få av oss ha viss säkerhet när det gäller avkastningen från engelska och tyska kontingent i våra lineups. Det är en utsökt utsiktsplats och jag är för nervös att äta redan.

30/05/2018

test 005

 

  •  

    WM trikot 2018 (18).jpg

     

 

01/03/2018

3 Big Raiders hjälper Real Madrid

Real Madrid fattar LeGanes. C Luo frånvaro, den vita armén har behållit sina oslagna League 18-spel, nästan 1 vecka 3 spel är platsen omvänd. 3 Big Jones Real Madrid hjälte, Heikki Zupancic spelat Messi magisk formel för att bryta mer kallas, om Mo Deli, Chick Ross, som inte kan spela på grund av skada i Champions League, förväntas de ta itu med den nya Zidane killer Paris.

101206854.jpg

C Luo hela 33 år, kommer kroppsfunktioner minskar år efter år, mycket svårt att kontinuerligt följa tvåveckorsturnering, Zidane hade då hans runt semester för helgen för att förbereda sig för strid spela mot Alaves. Zizou något riskabelt val, trots allt, är också en B array attack förra månaden, kungens Cup kvartsfinalen, andra benet, Real Madrid förlorade mot Leganes elimineras på Bernabeu. Kampanjen verkligen öppnar 6 minuter, Real Madrid och bakåt, Gabriel - Robert Pires nick gnugga hjälp Busitingsa förtjänstfulla handlingar, som påminner om den förra vinna en strejk på Bernabeu.